Home 
 BOG 
 Projecten 
 Woningen 
 Zoekservice 
 Over ons 
 Contact 

Welkom

Jorritsma Vastgoed
Jorritsma Vastgoed is een Makelaars en Projectmanagementkantoor gespecialiseerd in bedrijfshuisvestiging: bedrijfspanden · winkelruimte · kantoorruimte flexibele · woon- winkelpanden, woningen, beleggingen, taxaties en projectmanagement in Zuid-Limburg. De heer M.J.H. (Mark) Jorritsma is een gediplomeerd makelaar en vastgoedadviseur. Daarnaast beschikt hij over meer dan 15 jaar ervaring in de bouw- en technische industrie. Na meer dan vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij twee grote NVM kantoren als woningmakelaar en bedrijfsmakelaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging.

In januari 2010 besloot hij als zelfstandig ondernemer zijn brede kennis en ervaring direct ten dienste van zijn opdrachtgevers te stellen.

U als opdrachtgever kunt profiteren van het brede vakmanschap van Mark Jorritsma op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en projectmanagement, echter op een persoonlijke wijze van een direct betrokken adviseur.

Ons kantoor is sterk in de onderstaande disciplines:
ü Koop/ verkoop en huur/ verhuur van Bedrijfspanden
ü Koop/ verkoop en huur/ verhuur van Woningen
ü Aankoopbegeleiding
ü Taxatie
ü Bemiddeling van Beleggingsobjecten
ü Projectmanagement (directie voeren op het gebied van bouwmanagement  
   
en facilitaire zaken voor zakelijke opdrachtgevers)

Onze diensten uw belang

Graag zijn wij u van dienst, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, in een persoonlijk gesprek wisselen wij graag met u van gedachten over de mogelijkheden met betrekking tot uw vragen omtrent Vastgoed.
Bel 045 – 577 80 99 of klik hier wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   
Sterk in Woning & Bedrijfsmakelaardij in Z-Limburg